top of page
thumbnail_IMG_5423_edited.jpg
thumbnail_Logo_GittiZen(def).png
Logo_GittiZen(def_typo).png
 • Verzorging / massage
  De verzorgingen en massages zijn steeds op afspraak. Voor de eerste afspraak heb ik graag een kort intakegesprek met je om te kijken waar jij aan wil werken, waar jij tegenaan loopt en hoe we dat het beste aanpakken.
   

 • Privéles
  De privélessen zijn steeds op afspraak. Voor velen kan het helpen om eerst enkele privélessen te volgen, alvorens in te tekenen op groepslessen, om zo de drempelvrees wat te verkleinen.
  Bij groepslessen kunnen we ons verloren voelen, er is niet genoeg uitdaging of juist te veel. Onzeker zijn tijdens je me-time moment willen we juist niet ervaren. Met one-on-one lessen volledig naar jouw behoeftes gaan we sneller vooruitgang boeken en hoef je al geen zorgen te maken over hoe en wat met de groep. Het gaat om jou, jij staat op nummer één. De privé lessen zijn volledig op jouw ritme en niveau afgestemd. Voor we een privéles plannen heb ik graag een gesprek met je om te kijken waar jij aan wil werken en hoe we dat het beste aanpakken.
   

 • Groepsles
  De groepslessen voor yoga hebben een vaste agenda.
  (Dinsdag van 19u30 tot 21u.)
  Omdat het aantal deelnemers per les beperkt is, dien je je plaats op voorhand te reserveren. Als de les volzet is, kom je op de reservelijst. Wanneer je toch belet bent en je gemaakte reservatie wil annuleren, graag zo snel mogelijk een seintje, zodat de eerste op de reservelijst jouw plaats kan innemen.
  De begeleide meditaties in groep hebben (nog) geen vaste agenda.
  Het gemakkelijkste is om op te volgen via de Facebookpagina van GittiZen

 

 • Pakket op maat
  Wil je graag een combinatie van het aanbod op maat, dat kan! We stellen samen jouw traject op maat op.
  Ook massages aan huis, yoga op verplaatsing, teambuildings, sportdagen,... worden op maat samengesteld.

   

bottom of page