top of page
thumbnail_IMG_5423_edited.jpg
thumbnail_Logo_GittiZen(def).png
Logo_GittiZen(def_typo).png

 

Voor de gelaatsverzorgingen koos ik ervoor om te werken met de producten van Enfleur.

Enfleur Pure & Natural is een belgisch artisanaal merk: de producten worden lokaal ontwikkeld en worden elk kwartaal vers gemaakt. Dit is een uniek concept met uitzonderlijke voordelen: garantie op optimale werking van actieve stoffen en een superieure kwaliteit van de natuurlijke ingrediënten.

Neem zeker even een kijkje op hun website, voor meer informatie: www.enfleurcosmetics.com

Bij Enfleur geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid.

Pure ingrediënten: Onze producten zijn gemaakt met de puurste natuurlijke ingrediënten, zonder synthetische toevoegingen. We geloven dat de natuur alles biedt wat je nodig hebt voor een stralende huid.

Respect voor de natuur: We zijn toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze productieprocessen zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Cruelty-free: Onze producten zijn nooit op dieren getest. We staan voor ethische schoonheid en zetten ons in voor diervriendelijkheid.

Huidvriendelijk: Onze formules zijn ontworpen om zelfs de meest gevoelige huidtypes te respecteren. Geen irritaties, alleen pure verwennerij voor je huid.

Resultaten: We combineren de kracht van de natuur met wetenschappelijke expertise om producten te creëren die écht werken.

Producten aankopen kan bij mij in de praktijk (op bestelling).

bottom of page