top of page
thumbnail_IMG_5423_edited.jpg
thumbnail_Logo_GittiZen(def).png
Logo_GittiZen(def_typo).png

 

Voor de gelaatsverzorgingen koos ik ervoor om te werken met de producten van Enfleur.

Enfleur Pure & Natural is een belgisch artisanaal merk: de producten worden lokaal ontwikkeld en worden elk kwartaal vers gemaakt. Dit is een uniek concept met uitzonderlijke voordelen: garantie op optimale werking van actieve stoffen en een superieure kwaliteit van de natuurlijke ingrediënten.

Neem zeker even een kijkje op hun website, voor meer informatie: www.enfleurcosmetics.com

Bij Enfleur geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid.

Pure ingrediënten: Onze producten zijn gemaakt met de puurste natuurlijke ingrediënten. We geloven dat de natuur alles biedt wat je nodig hebt voor een stralende huid.

Respect voor de natuur: We zijn toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze productieprocessen zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Cruelty-free: Onze producten zijn nooit op dieren getest. We staan voor ethische schoonheid en zetten ons in voor diervriendelijkheid.

Huidvriendelijk: Onze formules zijn ontworpen om zelfs de meest gevoelige huidtypes te respecteren. Geen irritaties, alleen pure verwennerij voor je huid.

Resultaten: We combineren de kracht van de natuur met wetenschappelijke expertise om producten te creëren die écht werken.

bottom of page