top of page
thumbnail_IMG_5423_edited.jpg
thumbnail_Logo_GittiZen(def).png
Logo_GittiZen(def_typo).png
 • Holistische gelaatsreiniging of complete holistische gelaatsverzorging
  Een luxe gelaatsreiniging of -verzorging, met 100% natuurlijke, helende en zuivere verzorgingsproducten van Enfleur. Zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Dit is een complete wellnessbehandeling met een persoonlijk aangepaste extra. Door de speciale geurbeleving en een heerlijke gelaatsmassage kunt u de dagelijkse stress even los laten. Een huid verbeterende behandeling waarbij geuren, geluiden en speciale massagetechnieken in harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

   

 • Massagetherapie

  • Indische massage
   Bijzondere massagetechnieken in combinatie met warme oliën die de zintuigen op oosterse wijze prikkelen zorgen voor het afvoeren van gifstoffen. De effecten van een Indische massage zijn dan ook fenomenaal… Naast een totale fysieke en mentale overgave, zorgt deze traditionele massage voor hernieuwde energie en levensvreugde, verlichting van pijnlijke spieren en een grotere weerstand. Een complete metamorfose van het lichaam.Ook het hoofd en het haar worden behandeld met olie, dus deze massage boek je best niet wanneer je net van de kapper komt.

  • Energetische (chakra) massage
   Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie . Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt. Aan deze therapie gaat steeds een gesprek vooraf, omdat de energie op jou persoonlijk is afgestemd. De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van het lichaam. Daarom kan deze massage heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoogsensitieve (kinderen en) volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven.

  • Ontspannende massage
   Een ontspannende massage is in de eerste plaats zacht en rustig en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Je kan kiezen voor een volledige lichaamsmassage of een gedeeltelijke massage (bijv. rug, nek & schouders).

  • Stoelmassage
   Een stoelmassage is een effectieve massage van ca 20 minuten, over de kleren heen. Je zit op een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel, zodat jouw meest belaste spieren (rug, schouders, nek en armen) gemasseerd kunnen worden.

  • Yogamassage
   "Bewegen en bewogen worden."
   Een dynamische vorm van massage die uw gehele lichaam in beweging brengt, door de aan Yoga ontleende zachte rek- en strekkingen. Ook de energiebanen worden gemasseerd door middel van drukpuntmassage. Deze massage wordt ook wel "Yoga voor luie mensen" genoemd. Een Yogamassage wordt op een zachte ondergrond (traditionele futon) gegeven en werkt met de zwaartekracht mee. Dat wil zeggen dat ik jouw lichaam beweeg en dat jij helemaal niets hoeft te doen, enkel genieten! Bovendien wordt de massage over je kledij heen gegeven, je hoeft dus niet uit de kleren. In combinatie met zachtheid en stilte werkt deze sessie een stukje therapeutisch en helend voor zowel lichaam als geest. Een Yogamassage is geschikt voor iedereen die even wil vertragen en op zoek is naar een moment van ontspanning, zachte stretch en rust. Ervaring met Yoga is dus absoluut niet nodig.

    

 • Reiki
  Reiki betekent letterlijk “De kracht van de Kosmische ziel”, waarbij Rei het onbegrensde, kosmische aanduidt en “Ki” voor kracht staat. Reiki versterkt dus de verbinding met onze oorsprong. Soms wordt het ook de “Universele Levensenergie” genoemd. Het maakt dat we bewuster worden van wie we zijn en hoe we daar weer dichter bij kunnen komen. Dat houdt in dat alle geestelijke en lichamelijke processen in een stroomversnelling komen, waardoor we op een zinvollere manier om kunnen gaan met dat wat ons leven ons brengt. Dr. Mikao Usui ontdekte rond de vorige eeuwwisseling door zijn inzet en liefde deze oude genezingsmethode opnieuw. Hij gaf vorm aan het “Usui systeem van Natuurlijke Genezing”, zoals we dat nu in de Reikiworkshops tegenkomen.
  De Reiki student wordt een doorgeefluik en kanaal van deze levensversterkende en bewustzijns-verdiepende energie.
  Reiki is een heel liefdevolle energie, een energie die verenigt en heelt. Het respect en de liefde voert tot steeds grotere eenheid, waarin genezing en inzicht meer en meer mogelijk worden.
  Door eenvoudig je handen neer te leggen, vloeit moeiteloos deze stroom van liefde en energie door je heen.
  Een REIKIBEHANDELING balanceert en versterkt het (energie)lichaam. De behandeling stimuleert de gezondheid en ontspant lichaam en geest. Door de betere energetische doorstroming worden geest en lichaam weer opgeladen, en komt inzicht dichterbij. 

   

 • Begeleide meditaties
  Verschillende thema’s per maand (oa nieuwe maan meditatie, volle maan meditatie, persoonlijke meditatie, actua meditatie, chakra meditatie,…) Je geest weet al hoe het moet, het enige wat je moet doen is leren volgen. Mediteren verbetert je geheugen en geeft nieuwe inzichten.We doen dit one-on-one of in een groepje van max 7 deelnemers.

   

 • Ademhalingstherapie
  Ademen doen we op automatische piloot, maar bewust gaan ademen is een sleutel, een motor, een bedding, een vangnet, een katalysator,... Het is één van de meest onderschatte functies van ons lichaam. Het houdt ons niet gewoon in leven, het biedt ons ook de mogelijkheid om ten volle van het leven te genieten en ons te ondersteunen in te worden wie we echt willen zijn. In dit programma gaan we samen op zoek naar jouw huidige ademblauwdruk om van daaruit: een beter adempatroon op te bouwen, je meer vat te geven op jouw eigen energie en je veerkracht te verhogen in relatie tot stress en oude wonden.

   

 • Bewegingstherapie (yoga)
  Toen ik als prille twintiger voor het eerst in aanraking kwam met yoga, vond ik dat helemaal niets! Ik vond het saai en kreeg er hoofpijn van, wat me net meer stress bezorgde, ipv de rust waarnaar ik op zoek was. Achteraf bekeken was ik toen niet klaar om yoga op de juiste manier te benaderen (en diegene die de lessen gaf was dat toen ook niet 😉). Enkele jaren nadien kwam ik wel de juiste leraar tegen en ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik volgde tal van lessen en workshops in verschillende yogastijlen en merkte dat een combinatie van de verschillende types zoveel deed voor mij. Daarom heb ik me laten inspireren door meerdere stijlen om iets te brengen wat voor iedereen toegankelijk is en nooit saai wordt. We flowen op het gevoel van de dag en van de groep, maar wel een vast thema. Beginners en gevorderden.Yoga helpt je organen en spieren zuiveren, je geest tot rust te brengen en je concentratie te verbeteren.We doen dit one-on-one of in een groepje van max 12 deelnemers.

   

 • Natuurbeleving (Shinrin-Yoku)
  Shinrin-Yoku is de Japanse benaming voor een bosbad.Het verschil tussen een boswandeling en een bosbad is dat je bij een boswandeling meestal vrij snel wandelt en je niet echt op je omgeving let. Tijdens een bosbad vertraag je bewust en neem je de omgeving op alle mogelijke manieren waar. Ruik de bladeren en de bosgrond, luister naar de vogelgeluiden, voel de boomschors, pak een handje bosgrond en ga ook gewoon eens ergens liggen, dan voel je het gras in je nek, of een kriebelend miertje op je been. Bij shinrin-yoku gebruik je echt ál je zintuigen. Personen die er voor open staan, krijgen op de gepaste plaats en op het juiste moment ook een begeleide meditatie. Afsluiten doen we met een gezonde maaltijd. We doen dit one-on-one of in een groepje van max 4 deelnemers.

   

 • Yoga op verplaatsing / teambuildings / sportdagen / workshops / evenementen / ... voor bedrijven en scholen
  Plant u een speciale gelegenheid , teambuilding, ... en heeft u de ruimte ter beschikking? Dan stellen we een pakket op maat samen.

bottom of page