top of page
thumbnail_IMG_5423_edited.jpg
thumbnail_Logo_GittiZen(def).png
Logo_GittiZen(def_typo).png

 

Na mijn studies volgde ik een opleiding als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste om mijn eigen zaak in zelfstandig bijberoep te starten. Al kort na de opstart bleek dat het niet het juiste moment was, maar de nood om te verzorgen is steeds heel hoog gebleven.
Gelukkig werd ik niet veel later (in 2009) voor het eerst mama van een prachtige dochter (Kato).
In 2013 kwam een 2de wonder in de vorm van mijn zoon (Rob) op de wereld.

Minder dan 2 jaar later voelde ik dat het leven dat ik aan het leiden was, helemaal niet meer paste bij wie ik was en besloot ik om zonder de vader van de kinderen verder te gaan. Deze beslissing bracht een aantal moeilijkheden met zich mee en nodigde me uit om mijn leven een andere wending te geven. Ik kwam op het pad van de kracht van zelfontplooiing en het helend vermogen van ont-wikkeling. Het was soms heel confronterend om te zien hoe veel van wat ik kende en wat men mij geleerd had, zo verschillend leek van wat ik nodig had. Het verzorgen diende zich weer aan, maar in de eerste plaats nu eerst voor mezelf! Zelfzorg is 'ooh, zo belangrijk!'...

De levensstijl die ik daarna stelselmatig heb ontwikkeld, kreeg ook een vorm van delen. De eerste try-outs en boekingen waren alvast een groot succes, dus de uitbreiding liet niet zo lang op zich wachten. Ik volgde verschillende cursussen, trainingen, opleidingen en workshops waaruit GittiZen werd geboren. Ik ben enorme fan van een constante persoonlijke groei en evolutie, dus ik blijf mezelf (en daarbij ook GittiZen) uitdagen. Zo staan er nog verschillende opleidingen op de planning.

Ik wil je helpen om op een gezonde manier en met meer inzicht dichterbij je ware natuur te staan, in verbinding met anderen bijdragen tot een betere samenleving en een kloppende schakel worden in een groter geheel. Het spirituele krijgt al gauw een zweverige stempel, dus probeer ik het toegankelijker te maken voor iedereen.
In dit proces komen 5 niveaus aan bod:
     het fysieke
     het mentale
     het sociale
     het emotionele
     het spirituele

Maar vooral zelfzorg, ontspanning en rust staan centraal.

‘A woman who lives in rhythm with nature’s cycles, uses her intuition to make decisions and taps in to the magic of the universe to make good things happen.’

bottom of page